Çakır İlkokulu
ÇAKIR MAHALLESİ
5454962030

Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen , işbirliğine yatkın , yaratıcı ve eleştirel düşünen , akılcı,cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Kütüphane Kitap Sayısı :100
Öğretim Şekli :Normal Öğretimdir.Birleştirilmiş sınıf bulunmamaktadır.İlk ve ortaokul aynı binayı kullanmaktadır.ana sınıfı 1,ilkokul 4 ortakul 4,toplam 9 şubemiz bulunmaktadır.Mevcutlarımız 10-25 arasındadır.30 ve üzerinde sınıf mevcudu bulunmamaktadır.

Öğretim Şekli

Ders Başlama ve Bitiş

08:20-13:40 ancak öğretmen servisi tek olduğu için 14:30´da ilkokul ve ortaokul öğretmenleri birlikte Kızıltepe´ye dönmektedir.

Kalorifer sistemi sorunsuz çalışmaktadır.Isınma problemi yoktur.

Servis Bilgisi

Özel servis imkanı bulunuyor.Öğretmenlerimiz Kızıltepe´den özel servis ile okula gelmektedir.25-30 dk yol sürmektedir.Güncel servis ücreti 700 tldir.Kızıltepe Merkezde kiralar 3000-4000 tl civarındadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Mardin´e 40 Kızıltepe´ye 17 km uzaklıktadır.Dikmen´e uzaklığı 2 km´dir. Kızıltepe Merkezinden ortalama 25-30 dakikada ulaşım sağlanmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Çakır köyü içerisinde bulunur.Okulun istinat duvarı bulunur.Bahçe içerisinde ağaçlar ve çocuk parkı mevcuttur.

Diğer Hususlar

Sınıflarda akıllı tahta mevcuttur.Fiber internet başvurusu yapıldı.Köy fiber planlamasına dahil edilmiştir.Sitemizdeki bilgiler günceldir.Lüzum üzerine 03.05.2023 tarihinde güncellenmiştir.Teyit için aramanıza gerek yoktur. Tayinlerden dolayı yoğunluk vardır.Sitede ulaşmadığınız bilgiler için aramanız rica olunur..